A francia Husson International családi vállalkozásként indult a német-francia határon található iparvidék peremterületén. Több generáció óta az Husson család vezeti a céget, apáról fiúra szállt a fém megmunkálásának technológiai tudása. A folyamatos gépesítésnek és fejlesztésnek köszönhetően virágzó, nemzetközi szintű céggé váltak. A cégvezető igazi sportkedvelő, ezért szorgalmazza a szabadtéri sporteszközök egyedi fejlesztését, ilyenek például a sport állomások tetőszerkezettel, valamint az “okos” fitneszeszközök.

Az Husson egy motivált és kreatív csapat magasan képzett és felelősségteljes szakemberekkel, akik sajátos, egyedi franciás stílusban megtervezik, legyártják és beépítik játszóeszközeiket szerte Európában, a Közel-Keleten, és Ázsiában.

Tevékenységi területük sokrétű, úgy mint játszóeszközök tervezése, gyártása, értékesítése, valamint azok beépítése, szerelése, és karbantartása. Megrendelőik között sportlétesítmények, parkok, közterek, szállodaláncok, bevásárlóközpontok, kórházak, nyugdíjasotthonok szerepelnek. A McDonalds, a Samsung és a Disneyland is készíttetett Husson termékekkel egyedi játszóteret, valamint utcabútoraik a francia riviéra szinte minden partszakaszán fellelhetőek. Mindemellett készített a vállalat sport edzőparkot is a torinói focicsapatnak.

Erősségük az egyedi design, melyet esztétikailag többszínű rétegelt HPL lemezbe mart sokszínű mintázattal érnek el. Az eszközök kialakításánál a kényelmet és a biztonságot tartják szem előtt. Amíg gyerekek a játszótereken, a tinédzserek multisport eszközökön játszanak, addig a szülők és a nagyszülők a kültéri fitnesz gépeken tudják fejleszteni magukat. Külön szegmenst képez profiljukban sportlétesítmények lelátórendszereinek gyártása és beépítése egyedi igény szerint.


Szakértelemmel fordulnak ügyfeleikhez, műszaki tanácsadást biztosítanak, hogy a projektek a legjobb konstrukcióban valósulhassanak meg.