A Maillith GmbH cég termékei sport- és játszótéri eszközök, melyek polimer betonból készülnek. A tartós anyagból egyedi eljárással készülő eszközök iskolaudvarokon, játszótereken és kempingekben, szabadtéri medencékben, szállodákban, és szabadidős parkokban mindenhol megtalálhatóak több, mint 40 éve, ahol játékra, sportra vagy kikapcsolódásra vágyik az ember. A vonzó egyedi dizájn kiváló minőséggel párosul. A polimer beton mint anyag, évtizedek óta kielégíti a legszigorúbb követelményeket az időtállóság, a tartósság, és a kopásállóság, valamint a vandálbiztos követelmények tekintetében.

Ügyfeleik egyéni kívánalmaikkal döntő szerepet játszanak termékeik fejlesztésében. Olyan hajtóerőt jelentenek, amely a tapasztalatokat felhasználva állandó innovatív fejlesztésre ösztönzi a gyártót. Ilyen egyedi Maillith termékek a kültéri csocsóasztalok, skateparkok, tenisz falak, kültéri pultok állófogadáshoz, szabadon álló mászófalak.

A polimer beton termékek összeszereléséhez szükséges összes többi alkatrész csaknem kizárólag Európában készül, és ezen elemeknél is garantálják a legmagasabb minőséget.