A Playrite brit vállalat 1991 óta gyárt kiváló minőségű, több sportághoz alkalmas szintetikus burkolatokat, melyeket világszerte használnak iskolákban, egyetemeken valamint sportklubokban. Kitűnő választást jelentenek abban az esetben, ha egy intézménynek a lehető legtöbbet kell kihoznia a létesítményeiből. A Playrite jelenleg hat különböző, magas szinten akkreditált sport- és játszótéri burkolat típust gyárt, melyek megfelelnek a különféle sportágakhoz és a sporttevékenységekhez, ráadásul az összes termékre gyártói- és UV- garanciát vállal a cég.

A tervezéssel és a gyártással kapcsolatos innovációik miatt, a tűnemezelt, szövött és csomózott felületek egyedüli angliai gyártójaként büszkék arra, hogy első osztályú szolgáltatást tudnak nyújtani megrendelőik számára. Nagy figyelmet fordítanak a részletekre, és a gyártási folyamatokat teljes körűen ellenőrzik. Ennek köszönhetően a Playrite gyors átfutási idővel kivételes minőségű burkolatokat tud kínálni. A cég minden munkatársa teljes mértékben elkötelezett amellett, hogy a projektek bármely szakaszában megfelelő tanáccsal és szakértelemmel tudjon szolgálni ügyfeleinek. A kínálatunkban szereplő termékek megfelelnek az EN15330 szabványoknak, és sokat közülük már akkreditáltak a Nemzeti Jégkorong illetve a Nemzetközi Tenisz Szövetség (ITF) szabványainak, valamint az IATS FIFA 1 csillagos ajánlásának megfelelően.

Különleges megoldások kialakítására ad lehetőséget kisebb intézményi játszóterek esetén, ahol az egyöntetű burkolt szőnyegfelület egyes részei ütéscsillapított ágyazattal is képezhetőek a játszóeszközök alatt.