A francia Quali-Cité cég székhelye az Atlanti-óceán partjához közel találtható. A francia Bretagne tartomány hajóépítő hagyományaira épülő cég az évek során széles termékskálával rendelkező gyártóvá nőtte ki magát. A hajóépítés műszaki szemléletét egy az egyben átültették a játszószer és sporteszköz gyártásba.
Filozófiájuk az alábbi követelmények köré épül:

 • Alkalmazkodóképesség
  A berendezéseiket úgy tervezik, hogy könnyen telepíthetőek legyenek különböző környezetekben, igazodjon az adott körülményekhez formailag és esztétikailag egyaránt.
 • Karbantarthatóság
  A Quali-Cite gondoskodik a karbantartás egyszerűségéről, és fontosnak tartja, hogy biztosítsa a termék időtállóságát. A különböző időjárási körülményeket szem előtt tartva alakítják ki berendezéseiket, azaz az óceánparti és kontinentális éghajlatra külön anyaghasználati javaslattal élnek.
 • Esztétikusság
  A Quali-Cité a tiszta formák, finom minőségű termékek híve. Eszközeik funkcionálisak, amelyek használata könnyen érthető.
 • Modularitás és variációk
  A gyártó ösztönzi a megrendelőket, hogy kreatívan társítsanak egy bizonyos modult egy másik játszóeszköz családdal. Ez lehetővé teszi a játszóeszköz későbbi bővítését.

 

A Quali-Cité csak kiválóan megmunkált fém tartószerkezetű játékokat tervez és gyárt, amelyek felületeit magas minőségű HPL lemezzel borít. Ezek színe egy-egy tematikára épülő színkombináció, maximum két szín együttes használatával. Emellett oktató jellegű játszópaneleket is gyártanak. Mérnöki architektúra és visszafogott skandináv színhasználat jellemzi eszközeiket. Játszóeszközök gyártása mellett, kültéri fitneszeszközök, saját testsúlyos kondiparkok és kültéri sportpályák kerítésrendszerének gyártásával is foglalkoznak.